Kikért tesszük?

Adományozz!

Bookmark and Share       Subscribe

Itt tartunk

Flashmob Pécsen

2010.04.08. 02:25 Péter Balázs

Gondoltunk egyet az aktivistáinkkal...

5 komment

Címkék: kampány pécs flashmob

Folyik a plakátkampány

2010.03.31. 07:14 peetmaster

Városszerte - és országosan is - új LMP-s plakátokat helyeznek ki az LMP aktivistái. Minden kerületben igyekszünk a számunkra kijelölt helyeket lefedni. (Angyalföldön pl. a Jobbikkal vagyunk a négyoldalú oszlopok azonos oldalán :) )

Kérjük, hogyha letépett LMP-s plakátot látsz, akkor ide írd meg, nagy segítség lehet.

17 komment · 1 trackback

Címkék: kampány plakát

Elindult az új kampányblog!

2010.03.30. 21:12 [eon]

Kattints ide! http://igenlehet.blog.hu

1 komment

Készül a kampányfilm

2010.03.25. 13:43 [eon]

A mai nap a forgatásé. Jópár aktivista és képviselőjelölt statisztál ebben a pillanatban is, hogy egy igazán vidám és az LMP imázsához illő kampányfilm készülhessen. Volt, aki fél 5-kor kelt, hogy a hajnali fényeket elkaphassák vele. Van, aki csak később az utcai csoportjelenetekhez kapcsolódott be.

Többet most még nem árulhatunk el, csak annyit, terjed a jleszó: IGEN, LEHET!

24 komment

Újra kampányüzemmódra váltunk

2010.03.22. 15:33 [eon]

Két nap pihenés elég volt. Hamarosan új kampány bloggal, és még több extra infóval jelentkezünk a kampány állásáról. Mindenkinek újra köszönjük a sok segítséget, és azt, hogy felfokozott hangulatban, és maximális lelkesedéssel folytathatjuk a munkát!

A tegnapi és a mai nap a tervezésé volt. Tovább bátorít minket, hogy az elmúlt napokban a sikert látva tömegével kapjuk a dícséretet és a jó kívánságokat. Ezúton köszönjük Tölgyessy Péternek is a méltató szavakat:

„Nem a pénzért, a nyilvánosság csillogásáért dolgoztak, hanem jobbára tiszta hazaszeretetből. Ha valamire, hát pont erre, a közvetlen érdek nélküli elszánásra volna szüksége a beteg országnak, és ki tudja, még meddig juthatnak, ha a zöldügyek mellett lényegileg megkísérlik átformálni a baloldalt, és ha egyik háborús oldalhoz sem tartozván, valóban más politikát kínálnak a magyaroknak” - Tölgyessy Péter

Április 11-éig rátok is szükségünk lesz. Közös a kampány, közös lesz a siker, és közös a parlamenti jelenlét is! Az LMP a Tiétek!

65 komment

Csoda!

2010.03.19. 19:03 Jámbor András

Igen, Lehet!

Nem hittem volna 4 nappal ezelőtt, hogy minden lista állni fog. De áll, és most sem hiszem el. Tegnap Celldömölkön, az egész város LMP volt. Négy kitelepülés, 16 aktivista, végigplakátolt város. Két nap alatt 200 szelvény. Ma reggel, Dunaújvárosban 732 KC volt, a végén 850-en álltak meg. Kispál Gergő 763 KC-t adott le, tegnap 550 volt neki. És még sorolhatnám, azokat a helyeket ahol igenis, lehet más, ahol igenis csodát csináltunk.

Azt mondták nekem anno, idealista vagyok amikor belevágtam. Nem lehet más a politika. Nem lehet változtatni! Ha most ezt mondaná nekem valaki, az elmúlt 2 nap után? Kiröhögném, és elmondanám neki miket éltem át.

Tegnap kidobtak minket, egy kis faluban Celldömölk mellett, visszafelé stoppolnunk kellett, hát nem LMP-s kocsi vet föl?

Csodákat tettünk, akkor amikor 3 óra 10 perckor, ma még 749 KC-ja volt a számolás után, és 40-en a Blaha Lujza téri aluljáróban elkezdtük kérdezgetni az embereket kinek van KC-ja, felraktuk Facebookra, és 50 perc múlva már 763-at adtunk le.

A pásztói gulyáslevesezés, a fehérvári panelozás, a múzeum körúti kitelepülés… És ahogy ment előre a kampány és menni is fog még, egyre, egyre kevesebb ajtóbecsapás volt az LMP-re. Amikor az 1500 fős kádon, a 800 fős Héjhalmáson tudják mi az, az LMP, akkor az ember tudja, hogy Igen, lehet!

157 komment

Címkék: kampány beszámoló lmp ajánlószelvény

2010.03.19. 15:36 Lehet Más a Politika

VIII. kerületiek! MÉG 2 CÉDULA HIÁNYZIK Kispál Gergelynek! Most hős lehetsz, vidd el a kopicetlid a józsefvárosi önkormányzatba, baross utca 63-67. Még 20 perc a leadásig.

20 komment

Utolsó nekifutás!

2010.03.18. 22:15 Lehet Más a Politika

Ez jött az LMP-s levelezőlistán:

HA eljössz reggel nyolcra a Blahára, és kopogtatsz háromig, 

MEGCSINÁLJUK a nyóckert!!!

Jó esélyünk van rá, de TE IS KELLESZ!!!

Hívd a józsefvárosi ismerőseidet most, hátha van náluk cetli, amihez holnap háromig hozzájuthatunk.

ÉS GYEREGYEREGYERE!!!

Ha jönnél, hívd Lilit: +3620 4643252

Nagyon belejöttünk a végére. Toljuk be még ezt az egyet!

40 komment

Címkék: kampány ajánlószelvény mozgósítás

18:30-as állás

2010.03.18. 18:57 Lehet Más a Politika

Megvan a Vas megyei lista is! :) Meg kell tolni még Dunaújvárost és / vagy Bicskét. Pásztón és Orosházán is látszik már az alagút vége. Este összesítenek, és akkor írok pontos számokat.

Ha vkinek van még cédulája Budapesten 6. EVK-ban (Budapest 4-15.ker.), akkor behozhatnátok, mert Perneczky Lászlónak még hiányzik néhány darab! Így ő is elindulhatna. ;-)

 

71 komment

Címkék: kampány beszámoló ajánlószelvény mozgósítás

Aktuális országos helyzet 14:30-kor - Frissítés!!!

2010.03.18. 15:00 Lehet Más a Politika

MEGVAN SÁRVÁR! Köszönjük srácok!

Úgy tűnik, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét.

Pásztó (Nógrád 2. EVK): 735

Dunaújváros (Fejér 3. EVK): 670 környéke

Bicske (Fejér 7. EVK): 640

Orosháza (Békés 6. EVK): 723

Székesfehérvár (Fejér 1. EVK): megvan, rágyűjtés

Sárvár (Vas 4. EVK) megvan

Ma még lehet gyűjteni, 24 óra múlva már késő lesz! :)

85 komment

Címkék: kampány beszámoló kopogtatócédula kopogtatás mozgósítás

a legnagyobb plakát

2010.03.18. 13:09 Lehet Más a Politika

Egy citylight méretű plakát került ki Celldömölk egyik legforgalmasabb pontján a politikai hirdetéseknek kijelölt felületre, ezzel a legnagyobb plakát a városban azt hirdeti, hogy lehet más :)

Szólj hozzá!

helyzetjelentés a falujáróktól

2010.03.18. 12:26 Lehet Más a Politika

A mersevátiak jóvoltából Gergácz Ildikó újabb 11 cédulát tudhat magáénák.

Következő állomás Kemenesmagasi.

6 komment

csütörtök eddig

2010.03.18. 11:31 Lehet Más a Politika

mert ugye senki nem gondolta, hogy 11-kor kezdtük a napot. 4 aktivista fél héttől települt ki a piacnál. Sikerült épp a FIDESZ szimpatizáns virágárussal szembehelyezkedni, az ígéretek becsorgási sebességét a feszültség nem csökkentette, többen ígérték, hogy később cédulástól visszajönnek.

másik aktivistánk szórólap nyomtatás közben beszélgetett az eladókkal, eredmény: 1 KC, 2 ígéret délutánra.

1 kocsi celldömölkről, 1 pedig zalából már a szomszédos falvakban van, 2 aktivistánk az ígéretekért jár körbe, többiek a 2 kitelepülés valamelyikén szórólapoznak, illetve kopogtatnak.

Ilyen hatékonyság mellett esélyes, hogy egy autó délután elindulhat Dunaújvárosba segíteni.

Szólj hozzá!

Címkék: live beszámoló kitelepülés vas megye ajánlószelvény

11:11

2010.03.18. 11:16 Lehet Más a Politika

4 aktivista. 200 plakát. cellldömölk ma kizöldül.

2 komment

Címkék: live beszámoló vas megye ajánlószelvény

LIVE from Celldömölk

2010.03.18. 11:15 Lehet Más a Politika

Immár 24 órája 30 emberrel toljuk Sárvár körzetét EON vezényletével. Tegnap egy kitelepülés Sárváron Veszprém megyei erősítéssel, a zalaiak falvakat jártak, Celldömölkön szintén két stand és persze kopogtatás. Vacsora a szimpatizáns pizzériában, akik napközben az egyik kitelepüléshez 50m-es hosszabbítóval szolgáltatták az áramot.

Eredmény: 100+ KC
 

Szólj hozzá!

Címkék: live beszámoló sárvár kitelepülés vas megye kopogtatócédula kopogtatás

Vízállásjelentés lélegzet-visszafojtva

2010.03.18. 01:56 Lehet Más a Politika

Az EON (Sárvár) - Dorosz (Orosháza) különversenyben az állás: 692:690.

Alakul Székesfehérvár, Dunaújváros és Pásztó is. Csütörtökön még egy nagy hajrá, aztán pénteken úgyis minden kiderül.

Ma meglett Somogy és Jász-Nagykun-Szolnok megye is.

Érdemes figyelni az Országos Választási Bizottság honlapját és a Facebook oldalunkat is. Ez utóbbin igyekszünk folyamatosan tájékozatni titeket az állásról. 

Már tényleg nincs sok vissza!!!

33 komment

Címkék: beszámoló beszámolók kopogtatócédula kopogtatás

Indul a kampánycsapat is...

2010.03.17. 01:00 Lehet Más a Politika

Az utolsó erőinket is mozgósítjuk. A központi kampánystáb emberei is segítenek Sárváron, Orosházán és Pásztón. Éppen rakják össze a csomagokat. Dorosz lenyúlta az összes még elérhető szórólapot (nem maradt sok :) ), erre az EON egy LMP logós pléddel válaszolt. 1 LMP zászló itt, 2 LMP széldzseki amott. 

Egy biztos, beindult a versenyszellem. 

Heló Békés 6. választókerület és Vas megye 4. EVK! Jövünk! :)

88 komment

Címkék: verseny beszámoló szösszenet kitelepülés mozgósítás

Kedves Szimpatizánsok!

2010.03.16. 19:54 [eon]

Az alábbi levelet eredetileg "Kedves Tagok, Harcostársak!" megszólítással küldtük ki a párt tagjainak, jelöltjeinek és aktivistáinak, de Neked is ugyanannyira szól, ha szurkolsz és gyűjtesz az LMP-nek!

Az utóbbi hónapok közös erőfeszítései, a kampányba fektetett hihetetlen munka, energia és önfeláldozás kezdi meghozni gyümölcsét: immáron egyre több neves közvélemény kutató cég méri az LMP-t a biztos pártválasztók körében az 5%-os bejutási küszöb fölött! Legutóbb a Forsense nyilvánosságra hozott kutatása jelzi: valamit nagyon jól csinálunk! Egyre több aktivistánk és szimpatizánsuk járja reggeltől estig az utcákat, rostokol kitelepüléseken a sokszor metsző hideg széllel és krónikus lábfájással dacolva, kopogtat házról házra, ajtóról ajtóra, faluról falura. Ez a néhány hét bebizonyította, hogy ha egy maroknyi elszánt ember az ország minden pontjáról közös küldetéstől vezérelve összesereglik, képes végrehajtani a lehetetlent: milliárdok és szívességek, megalkuvás és korrumpálódás, hazugság és ügyeskedés nélkül itt áll a magyar Országgyűlés kapui előtt és képes az utolsó akadályokat is legyőzve belépni azon!

Ez a néhány hét ékesen megcáfolta az előzetes várakozásokat, hallgatásra kényszerítette bírálóinkat, elképedésre a szkeptikus elemzőket. Reményt adtunk sok tízezer embernek, akik tőlünk várják sorsuk jobbrafordulását, a politikai tisztesség helyreállítását, egy igazságosabb és fenntarthatóbb Magyarország megteremtését! Az utolsó napok, ha lehet még keményebb próbatétel, még nagyobb nehézségek elé állítanak minket. Minden megszerzett kopogtató cédula, minden meggyőzött ember, minden lelkesedésből megeresztett telefonhívás egy újabb kis lépés a kapun való belépés felé! A tét hatalmas, a feladat néha már elképzelhetetlenül nehéz, de a remény él! Ha képesek vagyunk még egy utolsó erőfeszítésre, összeszorított foggal egy utolsó nagy dobásra az LMP-t nincs az az erő, amely képes lesz megállítani! Megváltoztatjuk a politikát, a saját kezünkbe vesszük sorsunkat, és április 11-én végérvényesen bebizonyítjuk: lehet más a politika.

http://vg.hu/kozelet/politika/forsense-bejuthat-az-lmp-ha-lesz-eleg-ajanloszelveny-309494

Hajrá,

Berze Marci,
Bognár Dávid

5 komment

Parlamentbe juthat az LMP!! (Forsense 5%)

2010.03.16. 16:32 [eon]

A Forsense a biztos szavazó pártot választók körében 5%-ra mérte az LMP támogatottságát. Ez az első alkalom, hogy az LMP-nek ilyen sokat mért közvéleménykutató cég. A százalékok felfelé kúszása eddig is folyamatosnak mondható, hiszen az utóbbi időben már rendre 2-4%-okat mértek nekünk, de az 5% most már megkérdőjelezhetetlenül az erősödésünket mutatja, úgyhogy óvatosan kezdhetünk örülni! :)

Hír az index.hu-n KLIKK IDE.

ELEMZÉS: Az LMP társadalmi helyzete és választási esélyei egy hónappal a választások előtt. KLIKK IDE

VISZONT! Ahhoz, hogy tényleg jól szerepeljünk, MINDEN MEGYÉBEN LISTÁT KELL ÁLLÍTANUNK! Úgyhogy mindenki hozzon még 4 cédulát! :)

11 komment

Földi Áron fellebbezésének helyt adtak, leadta az 1db hiányzó cédulát is

2010.03.16. 16:07 [eon]

Földi Áron fellebbezését elfogadták, végül 749 céduláját találták hiánytalanul megfelelőnek, úgyhogy :) Áronnak még kellett gyűjtenie egy darabot. Ez sikerült is neki egy nap alatt.

Így hát az ellenfeleink "kétszínű toll hadműveletét" sikerült visszavernünk! :) Biztos máshol is lesz még ilyen próbálkozás, rutinszerűen fellebbezünk.

28 komment

5 KRÍZISKÖRZET! Keress ismerőst!

2010.03.16. 11:26 [eon]

5 választókerületben kiemelten szükségünk van segítségre, mert az adott választókerületen múlik, hogy a megyében választható lesz-e az LMP. Az összes többi megyében már be van biztosítva a megyei lista, csak az a kérdés, hogy hány képviselőjelöltünknek gyűlik össze a 750 cetli. A kríziskörzetek mindegyikében 50-150 cédula hiányzik csak, viszont rettenetesen nehézkes már a gyűjtés, úgyhogy minden egyes olyan cédulára szükség van, amit ismerősökön keresztül be tudtok gyűjteni!

Nógrád 2-es számú oevk (Pásztó) +TÉRKÉP
Fejér megye 1-es (Székesfehérvár) +TÉRKÉP
Fejér megye 3-mas (Dunaújváros) +TÉRKÉP
Vas megye 4-es (Sárvár) +TÉRKÉP
Békés megye 6-os (Orosháza) +TÉRKÉP

68 komment

NYITOTT IRODA!

2010.03.14. 12:22 [eon]

Mindenkit várunk az LMP központi irodájába, aki segítene telefonálásban, kitelepülésben, szórólapozásban, számítógépes munkában, vagy bármiben!

Bajcsy-Zsilinszky út 37. 

5 komment · 1 trackback

Ország gyöngye, aranya...

2010.03.13. 13:22 LMP2.0

...Legszebb megye Baranya!

Miközben küzdünk és hajtunk országszerte, addig a Baranyaiak szép csendben már 4 jelöltnél tartanak. Gratulálunk nekik!

Reméljük nem csak egyetlen "forradalmár" lesz Pécsett! 

3 komment

Címkék: kampány pécs beszámoló baranya mozgósítás

Nokiás dobozaink

2010.03.12. 18:26 [eon]

Valószínűleg a nokásdobozos témában legerősebb kontent született akkor, amikor Médea (az LMP online marketingjének irányítója) lencsevégre kapta Eont (az LMP országos mozgósítóját) 30 nokiás dobozzal. Vajon mire készülhet?

9 komment · 1 trackback

Címkék: kampány vírus élménybeszámoló kampányfinanszírozás

CSAK MA 500 cédula jött az LMP központi irodájába!

2010.03.12. 17:33 [eon]

A Bajcsy-Zsilinszky út 37. alatt található irodában ma csoda szép napunk volt. Ki-be jártak a szimpatizánsok, és mindenki hozott magával jópár cédulát. Ezen kívül a budapesti utcai kitelepülések is nagy mennyiséget termeltek. Elég szépen beindult a gyűjtés. A számlálót máris frissítem: 79.200 cédulánál tartunk. Hajrá tovább!

A központban a hétvégén mindenkit várunk, akad munka bőven! Lehet jönni segíteni telefonálni, vagy kopogtatva ajtóról-ajtóra gyűjteni. Folyamatosan indítunk autókat is a központból vidékre, ha beszáűllnál az egyikbe, jelentkezz itt: 0630/988-2672

34 komment