Kikért tesszük?

Adományozz!

Bookmark and Share       Subscribe

Itt tartunk

Kedves Szimpatizánsok!

2010.03.16. 19:54 [eon]

Az alábbi levelet eredetileg "Kedves Tagok, Harcostársak!" megszólítással küldtük ki a párt tagjainak, jelöltjeinek és aktivistáinak, de Neked is ugyanannyira szól, ha szurkolsz és gyűjtesz az LMP-nek!

Az utóbbi hónapok közös erőfeszítései, a kampányba fektetett hihetetlen munka, energia és önfeláldozás kezdi meghozni gyümölcsét: immáron egyre több neves közvélemény kutató cég méri az LMP-t a biztos pártválasztók körében az 5%-os bejutási küszöb fölött! Legutóbb a Forsense nyilvánosságra hozott kutatása jelzi: valamit nagyon jól csinálunk! Egyre több aktivistánk és szimpatizánsuk járja reggeltől estig az utcákat, rostokol kitelepüléseken a sokszor metsző hideg széllel és krónikus lábfájással dacolva, kopogtat házról házra, ajtóról ajtóra, faluról falura. Ez a néhány hét bebizonyította, hogy ha egy maroknyi elszánt ember az ország minden pontjáról közös küldetéstől vezérelve összesereglik, képes végrehajtani a lehetetlent: milliárdok és szívességek, megalkuvás és korrumpálódás, hazugság és ügyeskedés nélkül itt áll a magyar Országgyűlés kapui előtt és képes az utolsó akadályokat is legyőzve belépni azon!

Ez a néhány hét ékesen megcáfolta az előzetes várakozásokat, hallgatásra kényszerítette bírálóinkat, elképedésre a szkeptikus elemzőket. Reményt adtunk sok tízezer embernek, akik tőlünk várják sorsuk jobbrafordulását, a politikai tisztesség helyreállítását, egy igazságosabb és fenntarthatóbb Magyarország megteremtését! Az utolsó napok, ha lehet még keményebb próbatétel, még nagyobb nehézségek elé állítanak minket. Minden megszerzett kopogtató cédula, minden meggyőzött ember, minden lelkesedésből megeresztett telefonhívás egy újabb kis lépés a kapun való belépés felé! A tét hatalmas, a feladat néha már elképzelhetetlenül nehéz, de a remény él! Ha képesek vagyunk még egy utolsó erőfeszítésre, összeszorított foggal egy utolsó nagy dobásra az LMP-t nincs az az erő, amely képes lesz megállítani! Megváltoztatjuk a politikát, a saját kezünkbe vesszük sorsunkat, és április 11-én végérvényesen bebizonyítjuk: lehet más a politika.

http://vg.hu/kozelet/politika/forsense-bejuthat-az-lmp-ha-lesz-eleg-ajanloszelveny-309494

Hajrá,

Berze Marci,
Bognár Dávid

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szazhetvenhat.blog.hu/api/trackback/id/tr131845151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

saflac12 2010.03.16. 21:33:36

Miskolcon mi a helyzet?
4 választókerület van és csak MSZP, FIDESZ, jobbik.
Mi hol vagyunk???

Aszpartám 2010.03.16. 21:54:02

Szerintem 2 nap és kiderül. Csomó hely van, ahol a biztonság kedvéért még gyűjtik és csak a legvégén adják le.

Bézézé 2010.03.16. 22:32:17

Remélem Somogyban is ez a helyzet. Mifelénk a 2-es választókörzetben nagy a csend, talán itt is csak egyszerre akarják leadni a KC-kat.

Alvar Kresh 2010.03.16. 23:32:31

Hajrá! Amúgy Békés és Nógrád megyén nem csodálkozom, viszont azon, hogy Fejér nehezen megy, annál inkább.

Akárhogy is, az biztos, hogy lesz egy csomó egyéni körzet LMP jelölt nélkül. El kéne gondolkodni, hogy itt mi legyen. Akad-e olyan az indulók között (független, Civil vagy akárki), aki vállalható a pártnak, mint szövetséges? Jól jöhetnek mindkét félnek az így begyűjthető szavazatok, bár az is igaz, hogy egy ilyen szövetkezésnek vannak azért veszélyei is.
süti beállítások módosítása