Kikért tesszük?

Adományozz!

Bookmark and Share       Subscribe

Itt tartunk

Ország gyöngye, aranya...

2010.03.13. 13:22 LMP2.0

...Legszebb megye Baranya!

Miközben küzdünk és hajtunk országszerte, addig a Baranyaiak szép csendben már 4 jelöltnél tartanak. Gratulálunk nekik!

Reméljük nem csak egyetlen "forradalmár" lesz Pécsett! 

3 komment

Címkék: kampány pécs beszámoló baranya mozgósítás

A bejegyzés trackback címe:

https://szazhetvenhat.blog.hu/api/trackback/id/tr741836541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelemen Csaba 2010.03.13. 15:04:47

Születésnapi meglepetésnek szánta az első feleségem ezt a koncertet, de nem tudta titokban tartani, mert le kellett utazni a jegyért Pécsett-re.
Ha már lenn voltunk lenn is maradtunk két napot.

lorantka_a_gall 2010.03.13. 15:23:50

Lassan 24 óra eltelik a jobbikos cédulabalhé óta, azóta megismétlődött. Nem lehetne esetleg reagálni valamit? Lehalt az egész társaság? Hosszú volt a tegnapi buli, vagy mi?

Illene vmi reakciót kitenni, mert most úgy tűnik, hogy lapítunk, mint az a fűben. Remélem, nem erről van szó. 6 napon belül cédulagyűjtés vége. Nem nyüzsögni kéne ehelyett?

Kezdek igen szomorú lenni.

remekelek64 2010.03.14. 12:21:47

Amennyire én tudom, még a számítógépek is+ a kezelőik is kint vannak a fronton és küzdenek az utolsó kopogtatóig. Amúgy nézd meg a kiskörösi választási bizottság honlapját, illetve olvass bele Török Gábor elemzésébe(index.)
Amúgy , ha én azt hiresztelem rólad, hogy többszörös tolvaj vagy, akkor az úgy is van? persze, hogy nem. Mindezeket bizonyítani kell. Amúgy meg kacagtató, hogy egy mélységesen demokrácia-ellenes(hiszen velejéig rendpárti, mit az elődje.., hogyan is lehetne más)a demokrácia őrkutyájának a szerepében tetszeleg.
süti beállítások módosítása