Kikért tesszük?

Adományozz!

Bookmark and Share       Subscribe

Itt tartunk

Az ígéret-térkép jelentése (03.06. 12:05-kor: 72.145 db)

2010.03.06. 12:11 [eon]

A regisztrációk térképe korábban azt mutatta, hogy melyik választókerületben hányan regisztrálták ajánlószelvényüket az inerneten keresztül, és hány darab ajánlószelvényt ígérnek. Időközben felmerült egy igény a választókerületek részéről, hogy szeretnék látni nem csak az internetes ígéreteket, hanem azokat az általuk összegyűjtött ígéreteket is, amik a nem regisztrált szimpatizánsoktól jöttek.

Végül is a regisztrációk számát már nem mutatjuk ki, mert az ajánlószelvény-regisztrációs kampány a vége felé közeledik, azonban motivációs céllal az ígéreteket még vezetjük. Egyébként országos szinten több mint 5000 önkéntes szimpatizáns regisztrálta ajánlószelvényét, akikre most a gyűjtés során is fokozottan számítunk.

Tehát a térkép jelenleg meglehetősen pontatlan, és általában elavult adatokat mutat, de azért érdemes nézegetni, azt lehet belőle megállapítani, hogy internetes regisztrációkból, és beérkező "Megígérem, hogy gyűjtök nektek 30 cetlit" ígéretekből, illetve egyéb helyi ígéretekből hány cédulára számíthatunk helyben. Ezek a számok néha harmonizálnak a helyi begyűjtött cédulák számával is, de legtöbbször nem.

(Március 6-án 12:05-kor országszerte 72.145 cédulánk van)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szazhetvenhat.blog.hu/api/trackback/id/tr711813544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DjKaller 2010.03.06. 22:49:45

Üdv!
Látom, hogy a fejlécben is van számláló. A ma déli jelentést megegyezett azzal értékkel, amit a fejlécben lévő számláló mutatott? Azért kérdem, mert ha igen, akkor az is az ígéretek számolja. Két héttel a végső leadás előtt pedig szerintem nem az ígéreteket kéne számolni. Eddig logikus volt, hogy azt néztétek, hisz a felület, ahol az ígéretek megjelentek, arra lett kitalálva, hogy az emberek az ország minden tájáról regisztráljanak és így kúszott fel szépen minden VK-ban ez az érték. Most azonban már mit sem érnek az ígéretek. Lehet, hogy csak szavak maradnak és nem teljesülnek, ahogy ezt a ma déli összesítés körítésében meg is írtátok. Hogy akkor mi legyen helyette? Borzasztó egyszerű, a tényleges kézben lévő cédulák száma! Ez egyáltalán nem nehéz. Csak létre kell hozni egy olyan google doksit, amiben minden este az összes LMP-s egyéni jelölt beírja, hogy hány cédula van nála. Az excell tábla szummázza és már is ott virít a végleges szám. Ez jobban kifejezné a valós helyzetet, és hogy mennyire kell igyekezni. Azok akiknek összegyűlt a szükséges 750 (800) és leadták a helyi VB-nél, az pedig jóváhagyta már nem kell minden nap jelentkezniük. Náluk ott virít majd a 750! Én mikor e-mailen megkaptam a felhívást, amit ha jól emlészem EON szerkesztett loholtam erre az oldalra, hogy megnézzem hogy áll a számláló, bízva abban, hogy ez tényleg a valóságot tükrözi majd és a jelöltek napi lejelentésein alapszik. Amúgy nem muszáj ahhoz googe docs sem, lehet a jól bevált ősi módszerrel. SMS, + vki rögzíti az irodában egy excell táblába, de a google docs egyszerűbb. Főleg, hogy így 2 naponta betelne az sms-esezéshez használt telefon tára.
süti beállítások módosítása