Kikért tesszük?

Adományozz!

Bookmark and Share       Subscribe

Itt tartunk

ADD LE A CÉDULÁDAT!

2010.03.02. 01:08 [eon]

Vészesen közeledik a március 19-ei leadási határidő és még sok cédula kell! Kérlek, hogy ezen a héten Te is add le a hozzád legközelebbi leadóhelyen a nálad lévőket! Leadóhelyek itt: http://lehetmas.hu/176/gyujtohelyek
Budapesti központi irodánk minden nap nyitva áll 10:00-tól 20:00-ig: Bajcsy-Zsilinszky út 37.

Postán is küldheted: 1386 Bp. Pf. 959

Ezen a héten még van rá lehetőséged, hogy utoljára minden ismerősödet végighívd, és elkérd tőlük.

A NAGYOBB VÁROSOKBAN KELL SEGÍTSÉG!
Úgy néz ki, hogy az országban mindenütt fent lesz az LMP a szavazólapon, viszont a nagyobb városok választókerületeiben rendre hiányzik még 50-200 cédula. Ha vannak ismerőseid a következő városokból, feltétlenül hívd fel őket:
Tatabánya, Esztergom, Dunaújváros, Győr, Székesfehérvár, Szombathely, Nyíregyháza, Kecskemét, Szeged, Szolnok, Debrecen, Miskolc, Békéscsaba.

SEGÍTS A HAJRÁBAN! Jelentkezz önkéntesnek!
- telefonálásban, internetes munkában, vagy utcai kitelepülésben, szórólapozásban! KATT IDE: https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dDJSOFZqYnc3VFFsOTY5T1h2ZGN4elE6MA
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szazhetvenhat.blog.hu/api/trackback/id/tr321801750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szandraa 2010.03.04. 13:09:55

Tegnap előtt találkoztam az LMP-s aktivistával a házunkhoz közel. Szórólapot szeretett volna adni, mondtam, hogy köszi nem kérek, hanem inkább én adnék neki valamit. Felírta a címem, hogy aznap este jönnek a cetliért. Vagy ha nem aznap, akkor másnap. Aznap nem jöttek. Így másnap levittem, és találkoztam három önkéntessel. Annak az egy kis fecninek annyira örültek, hogy csak na. Nem tudom, mennyi kell még nekik, de remélem, hogy összejön. :)
süti beállítások módosítása