Kikért tesszük?

Adományozz!

Bookmark and Share       Subscribe

Itt tartunk

Hogy lehessen választani!

2009.11.06. 14:10 Elekes Balázs

Nem indul könnyen, de nincs más választásunk, ha azt akarjuk, hogy lehessen választásunk jövő tavasszal. Sajnos a politika olyan mélyre süllyedt a bizalmi skálán, hogy szinte már csak a legradikálisabb eszmék rajongói nem szégyellik azt, hogy hogyan gondolkodnak. A többi ember inkább bölcsen hallgat róla. A szavazás a választásokon persze titkos lesz, de kopogtatócédulát ígérni fél évvel előtte, az már szinte olyan, mintha világgá kürtölném a hovatartozásomat. Pedig most pont arra van szükség, hogy sokan megmutassuk magunkat!

Sokszor falakba ütközünk. De kitartóan kell haladni embertől emberig. Egyszer már meglett a szükséges 20.000 db. Ha 10.000 kellett volna, akkor az jött volna össze nehezen, ha 40.000, akkor az is meglett volna. Meglesz ez is!

Ne feledjétek: bármit is vágnak a fejünkhöz néha, nincs miért szégyenkeznünk! Mindig többen és többen vagyunk! A jók végül úgyis győznek. :)

6 komment

Címkék: szösszenet

A bejegyzés trackback címe:

https://szazhetvenhat.blog.hu/api/trackback/id/tr781501224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_andris 2009.11.06. 14:44:36

Az a kérdés, hogy kik vagytok ti, ti tudjátok-e, hogy hogy gondolkodtok, mit kínáltok.

[eon] · http://szazhetvenhat.blog.hu 2009.11.06. 14:54:02

@_andris: lehetmas.hu/celjaink Itt megtalálhatók a szükséges dokumentumok a tájékozódáshoz:
- Alapító Nyilatkozat lehetmas.hu/alapito
- Agenda lehetmas.hu/agenda
- EP program lehetmas.hu/img/lmp+ep+program.pdf

Az országgyűlési választási program jelenleg készül.

Nagy Tibi (törölt) 2009.11.06. 15:30:25

@_andris: Nem, nem tudjuk, hogy hogyan gondolkodunk, mert nálunk nincs pártfegyelem. Létezik amolyan belső demokrácia.

Nem ígérgetünk, az biztos, de ha elolvasod az alapító chartát,te is tudni fogod. ;)

[eon] · http://szazhetvenhat.blog.hu 2009.11.06. 15:46:24

@Nagy Tibi: Azért a párt programját, célkitűzéseit, gazdasági programját, és persze az alapelveket tekintve egységesek vagyunk. Furcsa is lenne, ha nem így lenne.
Az LMP által képviselt értékekről és programról széleskörű belső vitát szoktunk folytatni, és végül konszenzussal fogadtunk el minden ilyen dokumentumot. Úgyhogy ebből a szempontból is jó itt lenni. :)

mberze 2009.11.08. 18:51:46

Az értékszintézis nem jelent vakhűséget és MDP /Fidesz jellegű taggyűléseket, de jelent egy világos, összetéveszthetetlen és hangsúlyos kiállást a fenntarthatóság, az igazságosság és a részvételi demokrácia elve mellett. Ebben mindnyájan egyetértünk, legfeljebb más pilléreiben vagyunk erősebbek, más tartóoszlopait érezzük jobban magunkénak. De 2010 áprilisában, az első forduló után a mi kampányközpontunkat is veszik majd a kamerák és olyan ovációt fognak látni, amelyet sosem felejtenek el:)

J.I. 2009.11.09. 12:47:43

Szia Balázs! Gratulálok & csak így tovább ;)
Lukácsi Bálint LMP 4,7%
Márkusné Kecsmár Ágnes MSZP 1,5%
süti beállítások módosítása