Kikért tesszük?

Adományozz!

Bookmark and Share       Subscribe

Itt tartunk

A kampány online felületei

2009.10.27. 12:05 [eon]

Először is van a http://lehetmas.hu/176 . Ezen található egy térkép, ahol mostantól indul 176 számláló. Minden választókerületben számoljuk, hogy eddig hány ajánlószelvényt regisztráltak be hozzánk. Tudjuk azt, hogy hihetetlenül nehéz dolgunk lesz a következő választás alkalmával, ezért már most keressük mind a 176 választókerületben azt a 750 embert, aki segít elindítani a helyi jelöltünket. A segítség csupán annyit jelent, hogy elmehetünk, vagy behozza nekünk egy gyűjtőhelyre az ajánlószelvényét. Persze jelenthet sokkal többet is! :)

A térképet naponta kétszer frissítjük változó időpontban. Ezért a számlálók naponta felfelé fognak mozogni.

A térkép felett piktogrammokat láthatsz. Ilyeneket, mint ez például:

 

 

Ezekre kattintva mindig egy levelet olvashatsz, ami segít eldönteni az érdeklődőnek, hogy érdemes-e támogatni minket ajánlószelvénnyel, vagy nem.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szazhetvenhat.blog.hu/api/trackback/id/tr501478578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

törzsmókus 2009.10.28. 14:22:41

a térpék feletti piktogrammokat kár volt egy sorba tenni, mert nem látszik a fele (1024-es felbontással 6ot látok a 11ből)

törzsmókus 2009.11.03. 00:33:25

ez sajna nem lett jobb így se :(
az lenne jó, ha mind látszana, mindenféle kattingatás (meg pláne gyávaszkript) nélkül. szerintem.
süti beállítások módosítása