Kikért tesszük?

Adományozz!

Bookmark and Share       Subscribe

Itt tartunk

"El vagyunk kényeztetve" - Az LMP működik!

2010.02.20. 22:23 [eon]

Élménybeszámoló Tolna megyéből.

 

"Tegnap jobbikos voltam! Önként beismerem!

Szerencsére csak fél órán át. 

Az úgy történt, hogy...

Minden nap standolunk Szekszárdon a Garay téren a kirakatunk előtt, az út mindkét oldalán. Ez volt a feladat tegnap is, ezért egy köteg szórólappal szépen átsétáltam a zebrán, az út túloldalára. Kicsit szokatlan volt ugyan, hogy tőlem kb 10-15m-re ott díszelgett egy jobbikos asztal, körülötte 5-6 félreértelmezhetetlen külsejű fanatikussal, de végülis különösebben nem zavartak, mert csak üldögéltek a zászlőik mellett.

Mindent úgy csináltam, ahogy szoktam. Személyre szabott mondatok, szórólap, mosolygás, fiatalos stílus (de!), stb. A reakciók azonban megdöbbentőek voltak. Mérges tekintetek, 90 fokos kanyarok a kikerüléskor, sőt , volt egy babakocsis kismama, aki félrelökött. Az még finom volt, hogy "Na elmegy ám a ......ba". (A kipontozott részre behelyettesíthető valamennyi testrészt megkaptam.) 

Amilyen hülye vagyok, csak fél óra után jutott eszembe, hogy jobbikosnak néznek, hiába az lmp-s dzseki és a szórólap a kezemben.

Szépen visszasétáltam az út másik oldalára, a mieinkhez, és egy csapásra helyrejött minden.

Bevallom, hogy megvígasztalódtam egy kicsit. Annyira nem is rossz a helyzet! Hiába van a jobbiknak 5-6 aktivistája az asztal köré, (nekem csak 1-2), az ő dolguk sokkal nehezebb. Az sem véletlen, hogy csak üldögélnek és nem mernek olyan aktivitással szórólapozni, mint mi. Biztosan lelombozó lehet a sok negatív reakciót elviselni, én se tudtam tovább tűrni fél óránál.

Szóval iszonyú jó dolgunk van, el vagyunk kényeztetve. Baromira utálja mindenki a politikát, de velünk mintha a többség mégis kivételt tenne. Az LMP működik! Ez szerintem abból látszik a legjobban , hogy azoknál jó az eredmény, akiknél el tudunk jutni kb a 10. mondatig, Onnan már nyitottak a kapuk.

Itt Tolnában még nagyon sok ajánlószelvényt kell öszegyüjtenünk, de végülis nem esik nehezemre dolgozni érte. Fura ez az egész, soha nem tudtam volna elképzelni magamat ebben a szerepben, az utcán, hetekig, de egyre kevésbé zavar, mert láthatóan az ismerőseim nem rosszallják. Kevés olyan ügy van, amiért presztizsveszteség nélkül állhatnék ki az utcára.

Sorstársaim! Itt a bizonyíték!

Tökre biztos, hogy menni fog, és nem csak a kc, hanem ez az "egész"!

HGy"

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szazhetvenhat.blog.hu/api/trackback/id/tr11776967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zhen 2010.02.21. 09:12:53

Minél erőszakosabb egy párt, annál jobban becsapja magát. Annál jobban
elhiteti magával és a híveivel a kampányidőszakban, hogy erősek.
Meghamisítják az internetes szavazásokat, szétspammelik az összes blogot,
minden rendezvényükre csapatostul elzarándokolnak, megfélemlítő viselkedésük
miatt nem kapnak szemtől-szembe kritikát, stb.stb., de ez csak a látszathoz elég. A
szavazófülkében már nincs hatalmuk, ott az igazság érvényesül.
Képzeljétek csak el! Egy két jelképbe és szlogenbe kapaszkodnak, de hátul ott a kiábrándító űr, a nagy semmi.
Remélem a jobbik is csalódott lesz áprilisban.

Attila64 · www.sagaontour.ca 2010.02.21. 12:22:08

No, HA a történet igaz, akkor az elemzés utáni következtetés hamis.

Vona lement néhány aluljáróba és onnantól alig lehetett közlekedni az érdeklődő tömegtől. Pedig ezek az események csak interneten lettek meghirdetve, a megelőző néhány napon. És hozzátéve, Budapest nem erőssége a Jobbiknak.

Egyébként szerintem is csalódott lesz a Jobbik áprilisban: nem lesz meg az 51, csak a 49.

%.

Uff!

dzsuhesz 2010.02.21. 12:56:08

Szerintem ezen a sztorin mindenki csak nevetni tud, aki valaha Jobbik stand közelében járt :) Ha félóra alatt egy ember van, aki negatívan viszonyul a standolókhoz, akkor sokat mondok.
Egyébként az, hogy az LMP-nél esetleg egy negatív reakció sincs, is csak azt jelzi, hogy mennyire senki nem ismeri a pártot. Ezt bizonyítja az is, hogy az LMP-s kabát és szórólap ellenére - leírása szerint - jobbikosnak hitték a csókát...

zhen 2010.02.21. 19:46:56

Köszönöm. Mindjárt jött is egy -két netkommandós példa az állításom igazolására.

nano21 2010.02.22. 15:42:09

Már az interneten keringenek azok a videófájlok, amelyeket az MDF készített: saját jelöltjei mutatkoznak be (Honlapjukon is megtekinthető). Nevetnivaló, hogy milyen mélyre süllyedtek szellemileg. Ha a neten szélesebb körben ismertté válnak, hamarosan egy ország fog rajtuk röhögni. Másra nem is valók. Jobb lenne ha Bokros inkább a jelöltek okításával foglalkozna... Ez a harc úgy tűnik tényleg a végső lesz nekik.
Ez viszont nekünk bíztatás: az LMP ott lesz, ott kell lennie 4. pártként a Parlamentben!!!

dzsuhesz 2010.02.25. 11:32:52

@zhen: Aranyosak vagytok :) Ha nem jönnek a kopogtatók, akkor rossz a kopogtatós rendszer, ha nem tetszenek a kommentek, akkor netkommandó folyik ellenetek... Soha nem merül fel, hogy magatokban is keressetek hibát?

cowboy001 2010.02.25. 20:51:54

@dzsuhesz: ezt szép a te szádból hallani, miszter 'a-cigányok-a-hibásak' pártszimpatizáns...

dzsuhesz 2010.02.26. 15:00:24

@cowboy001: 1. Mi köze ennek a kommentemhez?
2. Mikor mondta a Jobbik, hogy a cigányok kollektívan hibásak lennének?
Ja, vagy csak ez a legegyszerűbb, ha érvek nincsenek, de vitázni kell? Mondjuk, hogy cigányoznak, az mindig beválik...
süti beállítások módosítása