Kikért tesszük?

Adományozz!

Bookmark and Share       Subscribe

Itt tartunk

Tapasztalatok a Ferenciek teréről

2009.11.16. 12:24 [eon]

"Sziasztok!

 

Szeretnék beszámolni a pénteki kitelepülésről. Háromkor kezdtünk, felszerelkeztünk egy nagy állvánnyal, egy asztallal, két székkel és két dobozzal. Az állványra olyan plakátokat tettünk, melyek megszólítják a metróból kilépő embereket (városiak, fogyasztók, tömegközlekedők, nem szavazók címmel), szerintem a csali nagyon jól működött, alig győztünk minden érdeklődővel beszélgetni. A két dobozra két feliratot ragasztottuk (Miért jó a Belvárosban élni? és Miért nem jó a Belvárosban érni?) Az emberek erre a dobozra írhatták fel a véleményüket. Körülbelül 6-ig maradtunk, ez idő alatt öten kb. 120-130 emberrel tudtunk beszélgetni, 17-en regisztráltak (egyetlen ember sem 5. v. 13. kerületi címet adott meg). A megszólítottak kb. 70%-a hallott rólunk már az LMP-ről.

  • Néhány érdekesebb vélemény:
  • A négyes metró egyáltalán nem drága és különbenis miért bántjuk Gyurcsányt?
  • Mindigis SZDSZ szavazó voltam, valószínűleg most is oda szavazok, de utálom azt a korrupt bandát!
  • Olyan jó látni, hogy az LMP ilyen EGYSÉGESEN és határozottan halad a kitűzött cél felé, csak így tovább! (reg)
  • LMP? Hol írjam alá? (reg)
  • A Jobbik és köztetek vacillálok, győzzetek meg tavaszig!
  • (30-as srác) MSZP-tag vagyok, de valószínűleg rátok szavazok majd. Bocs, de nem merek most aláírni semmit.
  • Jövőre szavazok először, rám számíthattok, a barátnőmet is meggyőzöm! (reg)
  • Végre egy zöld párt, ami hitelesen képviseli a fenntarthatóságot.
  • Ugye mostantól sűrűbben hallunk magukról?!
  • Kik az ismertebb lmp-sek?
  • Jaj ne, ez is politika?

A személyes beszélgetés szerintem sokkal meggyőzőbb tud lenni a legjobban sikerült nyilatkozatnál is. Mindenképpen muszáj eljutni a város lehető legtöbb csomópontjára, mert sokan még nem tudnak rólunk és alapvetően az emberek 70-80%-ának szimpatikusak vagyunk.

Minden résztvevőnek nagy köszönet, nagyon jók voltatok! Kristóf, neked külön is köszönöm, hogy előtte és utána is logisztikáztál!"

3 komment

Címkék: beszámoló kitelepülés

A bejegyzés trackback címe:

https://szazhetvenhat.blog.hu/api/trackback/id/tr11528989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darvon 2009.11.18. 19:33:51

Tetszik az ötlet, az emberközelséggel sokat lehet nyerni.
Azért engem érdekelnének a negatív vélemények is, a bejegyzésben csak pozitívak vannak. Persze nem az olyanok mint "rohadt komcsi SZDSZ", de ha volt esetleg hasznos infó is, érdemes kiírni

Pentvalley 2009.11.19. 10:29:57

@Darvon: Egy lány - aki az EP-n ránk szavazott -arról panaszkodott, hogy szervezetlenül oldottuk meg akkor a KC-gyűjtést és neki is több napjába tellet, mire talált egy gyűjtőt.
Többen is kifogásolták a kevés médiaszereplést és azt, hogy mostanában nincsenek központi kötetlen-beszélgetős alkalmaink. Voltak, akik hiányolták az LMP-arcot.
Ezek voltak a velünk szimpatizálók negatív véleményei.
Voltak persze "módfelett szimpatikus" jobbikos fiatalmeberek és mszp-s "szépkorúak", na ezekkel nem lehetett értelmesen beszélni, hozták a kötelezőt.
süti beállítások módosítása