Kikért tesszük?

Adományozz!

Bookmark and Share       Subscribe

Itt tartunk

Van hova nőnünk!

2010.02.26. 01:57 peetmaster

Mint azt mindenki tudja, Magyarországon a "nem szavazok senkire"  egy igen erős párt lenne, ha el tudna indulni. Az Index és a Demokrácia és Dilemma Intézet felmérése szerint ebben a csoportban az LMP-nek a legnagyobbak a tartalékai.

Hajrá, gyűjtsük a cédulákat, az 5% semmi ehhez képest :)

 

 

 

 

7 komment

Címkék: szavazás népszerűség tartalék sajtófigyelő 5%

A bejegyzés trackback címe:

https://szazhetvenhat.blog.hu/api/trackback/id/tr661791272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horvathf66 2010.02.26. 06:49:17

Tegnap egy csodálatos élménnyel lettem gazdagabb! Megvívtam életem első igazi politikai csatáját! Az "ellenfél" egy választó volt, aki a telefonos kampányunkból értesült arról, hogy ki az ő LMP-s képviselője. Meghívott magához és én elmentem. Tipikus családmodell: Apa, anya, egy gyerek, albérlet, Bp. XV. Páskompark 2.
A családfő kicsit morózus, kicsit cigányellenes, kicsit mindenki ellenes.Szinte programelemenkét cincáljuk szét az LMP programot. Győzés-meggyőzés-egyeztetés-vita. (kiderül, hogy mindegyik jelölttel beszélt már). Végül ezt mondja: "Köszönöm, hogy eljött hozzánk. Köszönöm, hogy őszinte volt.Magának biztosan nehezebb, mint a többinek (utal itt cigány származásomra) de fel merte vállani Önmagát! Az életútja mindenki számára példa lehet,a hozzáállása pedig arról vall, hogy önnek fontos mások boldogulása is. Én nagyon örülnék, ha ön lenne az országgyűlési képviselőm. Most kitöltöm az ajánlószelvény fejrészét és másokat is rá fogok venni, hogy magára adják le a szavazatukat."
Na ez a beszélgetés adott egy kis töltést! Megerősített abban, hogy érdemes dolgoznunk, mindazon nehézségek ellenére, amit a nagypártok állítanak fel velünk szemben, hogy még a rajtkőre se álhassunk oda. Vannak, akik bíznak bennünk és miénk legjobb szegéynségellenes politikai elgondolás is!! Hajrá LMP!

Karcolt lendület 2010.02.26. 10:46:22

Biztos van valami oka, hogy még nem adtátok le sehol az összegyűjtött cetliket, de vszeg jobb lenne elkezdeni beadni. Ugyanis az MSZP a tegnapi NOL-os cikkben már bekészítette az "LMP a Fidesztől kapta a kopogtatócédulákat" kommunikációt, ami ellen elég nehéz lesz védekezni, ha csak az utolsó héten borítjátok be az összeset...

BrianBrian 2010.02.26. 23:23:09

A szöveg azt sugallja, van olyan, hogy Demokrácia és Dilemma Intézet. Nincs, ez az index újságíróinak médiahekkje. Csak mondom, én jelezném, hogy tudjátok, ez így olyan naiv.

Will-O-The-Wisp · http://www.will-o-thewisp.gr/ 2010.02.27. 07:16:20

@horvathf66: Gratula!
Nekem is több pozitív tapasztalatom volt az elmúlt napokban. Én is úgy látom, hogy van még bőven tartalékunk.

kispista 2010.03.10. 01:03:33

Mit keresnek az LMP-ben a kommunizmus bűneit relativizáló férgek, mint peetmaster?
süti beállítások módosítása