Kikért tesszük?

Adományozz!

Bookmark and Share       Subscribe

Itt tartunk

Egyre többen, egyre lelkesebben

2010.01.23. 23:51 [eon]

A kampány csapat tagjaival Szegeden a dél-alföldi régió egyéni választókerületi felelőseinek és jelöltjeinek tartottunk felkészítőt ma.

Egyre lelkesebben zajlik a felkészülés, a végeken egyre többen érzik, hogy a központi csapat nagyban segíteni tudja a munkájukat. Készülnek az egyéni jelöltes szórólapok, plakátok, és molinók. A gigantikus logisztikai feladat a csapat tagjainak is kihívás. Az igények, a rendelések begyűjtése, a jelöltek fotózása, és bemutatkozóik formára szabása teljesen új, és eleinte kibogozhatatlannak tűnő feladat volt, de pár nap alatt belerázódtunk. Már nyomtatja a nyomda a 2.000.000 példányban készülő, és jelöltenként változó szórólapot. Ekkora mennyiségre a nyomda sem volt felkészülve, a papír beszerzése külön feladatot jelentett számukra.

A http://lehetmas.hu/176 oldalunkat nagyságrendekkel többen látogatták az utóbbi egy hétben, többszáz új regisztrációt kaptunk.  A térképen a regisztrációk számán kívül mostmár az is nyomon követhető, hogy a beregisztrálók hány ajánlószelvényt ígérnek az LMP-nek. Az ígért cetlik száma sok választókerületben meghaladta már a százat!

1 komment

Címkék: szeged

A bejegyzés trackback címe:

https://szazhetvenhat.blog.hu/api/trackback/id/tr341696701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

törzsmókus 2010.01.24. 12:58:48

ugye újrahasznosított papír? ;)
süti beállítások módosítása