Kikért tesszük?

Adományozz!

Bookmark and Share       Subscribe

Itt tartunk

Kedves Aktív Keresők!

2010.01.14. 20:50 LMP2.0

Adófizetőként Ti tartjátok el Magyarországot, ezért fontos, hogy úgy érezhessétek: méltányosak a rátok rótt terhek, és az általatok befizetett pénz jó helyre kerül. Az LMP azért fog dolgozni, hogy a munkát sújtó elvonások enyhüljenek, és az adóforintokat megfelelő célokra, átlátható módon használják fel.
 

Ma az ország talán legfontosabb problémája az alacsony foglalkoztatottság, ezért a Zöld Fordulat című gazdasági programunkban a munkahelyteremtésre összpontosítunk. De nemcsak azért jut nagy teher minden munkavállalóra, mert kevesen dolgoznak legálisan, hanem azért is, mert az adórendszer a munkát terheli leginkább. Az LMP olyan adóátrendezést javasol, amely a munkára rakódó terheket csökkenti, helyette az energiafelhasználást, a szennyezést és a vagyont adóztatja. Így egyre többen fognak a fekete- és szürkegazdaság helyett bejelentett munkahelyen dolgozni, ami nekik nagyobb biztonságot, a közösségnek pedig igazságosabb teherviselést jelent.-fém-: A10Aktívkeresök 1

Tudjuk, hogy sokaknak egyáltalán nincs lehetőségük dolgozni, de vannak olyanok is, akiknek a mai szabályok között egyszerűen nem éri meg munkába állni. Mi nem fenyegetéssel szeretnénk munkára ösztönözni az embereket, inkább lehetővé tesszük, hogy a szociális támogatások az alacsony jövedelmű aktív keresők számára is elérhetővé váljanak. Ez magasabb jövedelmet jelent a dolgozóknak és a családoknak, mégis kevesebb kiadást a költségvetésnek.

Nektek is, nekünk is fontos, hogy okkal bízhassunk benne: időskorunkban meg tudunk majd élni a nyugdíjunkból. Ezért az LMP fenntartható, a legális munkavállalásra és járulékfizetésre ösztönző nyugdíjrendszert szeretne. Fontos, hogy ebben a kérdésben hosszú távú megegyezés szülessen a pártok között, mert a szabályok folytonos változtatása lehetetlenné teszi a jövőnk tervezését.

Olyan országot akarunk, ahol dolgozni és adót fizetni nem balekség, hanem büszkén teljesített kötelesség. Olyan országot, ahol a közösen összeadott pénzt átlátható módon, a társadalom számára fontos és hasznos dolgokra költik el, és nem magánzsebekbe vándorol.

A kezdetektől fogva küzdünk a mutyizás és a korrupció ellen, mert azt szeretnénk, ha bízhatnánk a kormányzatban, örömmel vállalhatnánk munkát, és jó szívvel fizethetnénk adót.

Ha számodra is fontosak ezek a célok, támogass minket az ajánlószelvényeddel!

Regisztrálj most a http://lehetmas.hu/176-on!

Lehet Más a Politika!
http://szazhetvenhat.blog.hu/

 

komment

Címkék: kiknek pikto aktív keresők

A bejegyzés trackback címe:

https://szazhetvenhat.blog.hu/api/trackback/id/tr911482434
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása