Kikért tesszük?

Adományozz!

Bookmark and Share       Subscribe

Itt tartunk

Mozgásban van Dél-Dunántúl is

2009.11.08. 00:24 [eon]

Pécsen tegnap 3 helyen osztottak szórólapot és beszélgettek a járókelőkkel az LMP aktivistái. Baranya megyei szervezőnk beszámolója.

Remek volt a mai nap. Újabb dél-dunántúli regionális összefogás. Ha valahol motiváció hiány van, tényleg próbáljátok ki, tök buli. Élmény elmenni más városába kampányolni, megismerni a helyet. Bár most pécsett voltunk, hazai pályán, itt jó volt fogadni somogyot, tolnát.




















fotó: http://www.pecs2010.hu/public/upload/image/headers/pecs_wide.jpg
 
Gyuláék uránvárosban kampányoltak az uránbánya ellen (bele a közepibe), Viktorék a vásárcsarnoknál almát osztottak. Mi meg simán szórólapoztunk a központban.
 
Ami zöldítheti a fehér foltokat: nullköltséges instant klub mini szórólapokkal.

Kb. 500 mini szórólap ment ki pár óra alatt, amin klub meghívó volt rögtön az akciódélelőtt utáni délutánra, 3 órára. A klubra 3 ember eljött, ebből kettő továbbra is kapcsolatban szeretne maradni velünk, és aktívan érdeklődött. Több órán át dumáltunk. Ez a módszer kiváló azokra a helyekre, ahol még nincs kapcsolat, és csak egy napra tud egy közeli kontingens lemenni. Csak egy söröző, kávézó kell, amit rá lehet írni a szóróra.

Szubjektív tapasztalat, hogy a miniszórót szerintem szívesen elvették és megnézték. Kevés, de érdekes olvasnivaló, nem a szokásos nagy szines lap. És nem utolsó sorban papírtakarékos.
 
Munka után pogi és pálinka, érzékeny búcsú a jövő heti kaposvári eksöd déjig.
Ölelés mindenkinek
Kat

2 komment

Címkék: pécs baranya lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://szazhetvenhat.blog.hu/api/trackback/id/tr551508309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mberze 2009.11.08. 18:53:40

Minden megyében, minden kistelepülésen, minden leszakadó és felzárkózó vagy épp sikeres régióban ott leszünk. Biztató és erőt ad ez a történet. Tudom, hogy menni fog. Meg tudjuk csinálni.

hulyeinformatikus 2009.11.10. 16:47:22

@mberze: 3 ember ment el a klub-jukra, ebben mi a biztató?
süti beállítások módosítása