Kikért tesszük?

Adományozz!

Bookmark and Share       Subscribe

Itt tartunk

"Vitézek, mi lehet ez széles föld felett szebb dolog az végeknél?"

2009.11.06. 00:47 [eon]

Bács-Kiskunban portyázó csapatiank EVK-ról EVK-ra járunk hétköznap délutánonként és szombat délelőttönként. Ezen a héten három kitelepülés, jövő héten hat. (A Bács-Kiskun megyei LMP-sek beszámolója)

Jó néhány nappal előtte a településeket ellátjuk plakáttal amin a kitelepülést hirdetjük. A fél megyét átfogó déltvben megy a reklámunk, minden másnap főműsoridőben. Reklámújságban, helyi rádiókban való hirdetést is fontolgatunk. Mindezeknek köszönhető talán hogy oszmán ellenséggel nem találkoztunk még. A hírünktől is menekülnek.

A megye északi részén besegítenek a dél-pesti hadtestek amit aztán visszakapnak (az ő kitelepüléseik is benne vannak a menetrendükben). A nyugati részeken a Tolnaiaktól kapunk erősítést. A keleti végeken a szegedi hadak ígérik megjelenésüket Pinczés kapitány vezénylete alatt.

Alakulataink mostanra már jól felfegyverzettek: Van két darab kettő négyzetméteres roll-upunk, szórólapjaink, kétféle aláírásgyűjtő ívünk, kempingasztalunk, A4es csiptetős ívtartónk, plakátjaink, egyéb szóróanyagok és más anakronisztikus fegyverek. Az árukat a megyei választmány tagjai dobták össze, kölcsönként. Plakátot tudunk már kihelyezni háromféle módszerrel (klasszikus ecsetes nadrágrafolyósragasztós, szélestixós villanyoszlopos, kárpitozógépes kapocsbelövős).

A kisvárosokban a legnagyobb bajunk az, hogy kevés olyan hely van ahol igazán sok ember megfordul. Bajunk még a zimankó, eső, havaseső, szél.

Az EVK-k között házibajnokságot hirdettünk épp, melynek lényege, hogy a 10 evk közül hétről hétre melyik gyűjt össze több igérvényt. Persze a minőségre, és a valós adatokra nagyon figyelve. Ez ügyben Eon fővezért gyakran ostorozzuk zaklató leveleinkkel, mert nehéz a nagyonjóötlet de lomha és gyakran hibás térképes-sárganyalókás weboldalra építenünk. Ő érthető okoknál fogva nem sűrün reagál.

Remélem tudtam ötleteket adni, remélem mások is irnak tapasztalatokat.

Harcra fel! Kalandra fel!

7 komment

Címkék: beszámolók bács kiskun lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://szazhetvenhat.blog.hu/api/trackback/id/tr671503950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaiaman · http://lehetmas.hu/176 2009.11.06. 01:38:40

Ha bács megyei hadak is olyan sikeresek lesznek pénztelenül, mint a magyar el Cid, Thury György, akkor garantált a Parlamentbe jutás!

történelmi adalék:
hu.wikipedia.org/wiki/Thury_Gy%C3%B6rgy

senkifalvi 2009.11.06. 15:22:17

Hát elmondanám,h a legutóbbi választáskor a "független" polgmester tőlem kb 2-3 méternyire a szemem láttára szaggatta le az ellenfél plakátját...
Az EP választásokon a 3000-res lélekszámú faluból 3 szavazattal dicsekedhetünk.Én betelepülő vok,így ismeretségi köröm minimális,internetes úton tudok agitálni kizárólag...

törzsmókus 2009.11.06. 18:27:58

Valóban, az Itt tartunk felirat alatt sokkal hatékonyabb lenne egy ilyen doboz:

Összesen: 4321 db szelvény
Top 5 OEVK:
Bp 59 – 39 db
Bivalyb. 12 db
[még 3]
Teljes lista... [link]
Térkép... [link]

A térkép piciben használhatatlan, és lassú :(
A nyalókákon nem lehetne eleve szám (mint pl a www.gmap-pedometer.com -on)?

törzsmókus 2009.11.06. 18:31:26

a Kikért tesszük? dobozba pedig nem ilyen flashes izé kéne, ami a képek indafotós oldalára visz, hanem egy olyan megoldás, ami a vonatkozó bejegyzésekre mutat, és flash nélkül is megy.

Gaiaman · http://lehetmas.hu/176 2009.11.07. 02:37:48

@törzsmókus
kösz a tippeket!
segítesz megcsinálni?
írj!

senkifalvi 2009.11.09. 09:04:00

Betlen még mindíg nem tanulta meg az LMP nevét./A roma alapítvány képviselője felhívta a figyelmét,h belőlük sem készült fel/.Ideje lenne,h megtanulja!!!

törzsmókus 2009.11.10. 07:59:17

@Gaiaman: elméletileg szívesen, viszont fogalmam sincs, hol/hogyan tárolódnak most az eredmények. ha ahhoz kapok valami API-t, akkor megpróbálhatok összedobni egy blog.hu -s HTML-dobozba való kódot.

a Kikért tesszük? ötletem meg annyival kész van, hogy:

‹div style="overflow-y: auto; height:233px"›
‹a href="http://lehetmas.hu/176/680"›
‹img src="http://lehetmas.hu/upload/200910/1172_260.jpg" alt="biciklisek" /›
‹/a›
...[többi célcsoport]...
‹/div›

ezt most nem próbáltam ki, csak fejből írtam; meg biztos aki csinálta a lehetmas.hu/176 -ot, az tud szebbet-jobbat. de nem bonyolult, az a lényeg.
süti beállítások módosítása