Kikért tesszük?

Adományozz!

Bookmark and Share       Subscribe

Itt tartunk

Szakmai visszajelzések

2009.10.28. 01:55 Gaiaman

 A politika 2.0 blogon egy jó szakmai kritikát olvashatunk a kampányról. Alapvetően korrekt a kritika. Talán még annyit kell megvilágítanunk a Policy Solution elemzőjének, hogy Obamával szemben az LMP számára nem áll készen rengeteg kommunikációs csatorna, ahol az üzeneteket célba juttatjuk. Ezért szükséges először a mozgósítás és a következő lépés a mondanivalónknak ezeken a csatornákon való eljuttatása a támogatóinkhoz, a potenciális szavazóinkhoz. Az LMP a politikai hitvallását és a céljait már letette az asztalra. Konkrét ügyekben kampányokat is fog indítani, de ez még a későősz zenéje lesz.

Személyesen is kaptam dicsérő kritikákat. Az egyik leghízelgőbb az Orbán kampány webes tanácsadójától jött: "majd nyúlok ötleteket tőletek, obamaisták :D"

Reméljük tényleg változást hozunk a magyar politikába!

 

1 komment

Címkék: kampány

A bejegyzés trackback címe:

https://szazhetvenhat.blog.hu/api/trackback/id/tr771480510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

törzsmókus 2009.10.28. 12:59:43

mekkora!! már a Zorbán is tőlünk nyúl ... :D
süti beállítások módosítása