Kikért tesszük?

Adományozz!

Bookmark and Share       Subscribe

Itt tartunk

A H1N1-nél is fertőzőbb vírus

2009.11.09. 16:10 [eon]

Máris ezrek vesznek részt az LMP „Vegyél részt a demokráciában!” kampányában. Előkampányának első két hetében 10.000 ígéretet és több mint 1000 internetes regisztrációt gyűjtött az LMP. A regisztrációkat mától nem csak online eszközökkel, hanem aláírásgyűjtő ívekkel is gyűjtik a szimpatizánsok. (Az LMP mai Sajtóközleménye.)

A "Vegyél részt a demokráciában!" címmel indított kampány célja, hogy a párt felkészüljön az országgyűlési választást megelőző ajánlószelvény-gyűjtésre. A kampány különlegessége, hogy a már regisztrált polgárok a hírt tovább terjesztik, és feladatuk, hogy sajátjukon felül további regisztrációkat gyűjtsenek. Ennek köszönhető, hogy a kezdeményezés a vírusnál is gyorsabb terjedést produkált már a kezdeti szakaszban.

A vírusszerű terjesztésben az LMP többezer fős internetes közösségeire és a területi szervezeteinek munkájára egyaránt támaszkodik. A regisztrációk gyűjtésére a http://lehetmas.hu/176 kampányoldal szolgál, ezt támogatja egy gyorshír-fal (http://twitter.com/szazhetvenhat), és egy kampányblog (http://szazhetvenhat.blog.hu)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A regisztrációkat mától nem csak online eszközökkel, hanem aláírásgyűjtő ívekkel is gyűjtik a szimpatizánsok.

A "Vegyél részt a demokráciában!" kampány során 132.000 változást akaró állampolgárt keresnek. Ennyi ajánlószelvényre van szükség ugyanis ahhoz, hogy egy párt mind a 176 egyéni választókerületben jelöltet tudjon állítani. Az előkampány január végéig tart.

Budapest, 2009. november 9.

Kapcsolat:
Érsek-Obádovics Nándor kampánykoordinátor, 0670/3203910
Hámori Hanna sajtófőnök, 0630/9895398

6 komment

Címkék: vírus lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://szazhetvenhat.blog.hu/api/trackback/id/tr331512987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

törzsmókus 2009.11.10. 00:24:14

honnan van a grafikon? mert a www.google.hu/trends?q=lmp&geo=hu&date=mtd nekem nem mutat semmit :(
légyszí ágyazzátok be (ott van az eredetin alul a gomb), ne csak kép legyen!

hulyeinformatikus 2009.11.12. 16:50:31

Gugli alapján vidéken vagy nem használnak internetet, vagy nem érdekli a zembereket az LMP.

törzsmókus 2009.11.13. 01:01:26

@[eon]: köszönöm, ezt nem ismertem.

törzsmókus 2009.11.13. 01:02:45

@hulyeinformatikus: vagy csak nyakatekert a statisztika: www.google.com/support/insights/bin/answer.py?answer=87284

*New York nem jelenik meg a "hajvágás" szó listáján. Ez azt jelenti, hogy New Yorkban az emberek egyáltalán nem írják be ezt a szót a keresőbe?

Ne feledje, hogy a Google Keresési Trendek szolgáltatás egy adott terület vonatkozásában relatív módon mutatja meg, hogy a felhasználók milyen valószínűséggel keresnek egy adott kifejezést. Így annak ellenére, hogy New York nem szerepel a legfőbb régiók listáján, még nem feltétlenül igaz az, hogy az ottani emberek nem is írják be a kifejezést a keresőbe. Gondolja végig a következő szituációkat. Előfordulhat, hogy a New York-i emberek

- nem a Google keresőjével keresnek fodrászt;
- más kifejezést használnak olyankor, amikor fodrászatról érdeklődnek;
- olyan sok más, a fodrászathoz nem kapcsolódó kifejezést írnak be, hogy a hajvágás keresései a keresési forgalom csekély hányadát teszik ki New Yorkban más régiókhoz képest.

Hites Viktor 2009.11.13. 13:58:10

Ne haragudjatok de nem vírust szeretnék kapni, hanem normális képviseletet. Biztos, hogy a politikához kell némi hit is, de azért egyszerűbb lenne, úgy eldöntenem, hogy oda szándékozom-e adni az ajánlószelvényemet és később a szavazatomat, ha tudnám, hogy ki is az én LMP-s képviselő jelöltem. Úgy mégis könnyebb eldönteni megbízom-e benne vagy sem. Mesterházy Attilát pl. ismerem személyesen gyerekkoromból benne nem bízom meg, nagyon nem is szeretném, ha ő lenne Magyarország miniszterelnöke egy óvatlan pillanatban. Várom tehát a jelöltet, hogy dönteni tudjak. üdv. Viktor
süti beállítások módosítása