Kikért tesszük?

Adományozz!

Bookmark and Share       Subscribe

Itt tartunk

Tedd te is hozzá a magadét!

2010.03.04. 10:18 Gaiaman

Az LMP-nek már-már biztos sikert mutatnak a közvéleménykutatók. De nem szabad elfelejteni egy rendkívül fontos dolgot: akkor biztos az LMP sikerre, ha mindenhol az országban választható lesz. Ehhez 20 területi lista szükséges.

Tehát most nem az a fontos, hogy minden budapesti kerületben legyen LMP-s jelölt. Az is másodrangú, hogy olyan megyeszékhelyen is elinduljon az LMP, ahol már megvan a területi lista.

Most kell segítséget adni azoknak a megyéknek, ahol még dolgoznak a területi listákért. Ezért arra kérünk mindenkit, aki segítene az LMP-nek a parlamentbe jutás érdekében, jelentkezzen ezen az e-mail címen: kampanyinfo@lehetmas.hu vidéki túrára.

A vidéki kitelepülések sokat hoznak, csak minél több helyen meg kell jelenni. Ha van egy-két napod a hétvégén, és országot látnál, majd buliznál egy jót elempésekkel, akkor jelentkezz! A logisztikai hátteret (utazás, szállás, kaja) az LMP biztosítja.

Most rajtunk a sor! Segítsünk az LMP vidéki listáit!

3 komment

Címkék: kampány kitelepülés 5% lmp kopogtatócédula ajánlószelvény

A bejegyzés trackback címe:

https://szazhetvenhat.blog.hu/api/trackback/id/tr321808080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

werner69 2010.03.04. 19:59:37

"Az is másodrangú, hogy olyan megyeszékhelyen is elinduljon az LMP, ahol már megvan a területi lista."

Ennyi volt Gáborom? Feladtad?

Hány ilyen "másodrangú", feláldozható körzet van még? Ha 50-nél több jelöltet tudtok indítani akkor megemelem a kalapom :D De még a duplája is reménytelenül kevés lenne a bejutáshoz, ezt gondolom politológusként (lol, nem találtál egy normális szakmát?) biztos tudod ...

Gaiaman · http://lehetmas.hu/176 2010.03.05. 19:58:51

Hogyan adnám fel két lépésre a céltól?
Annyit jeleztem, hogyha valakinek van fölös kapacitása, azt a rosszabbul álló megyékbe öszpontosítsuk.
Elboldogulok én a magaméval. Norbival kimegyünk mindennap a főtérre, és gyűlik a cetli a gyűjtőpontokon. Ha tartjuk a napi ütemet, akkor meglesz.
Az ország kétharmadán állva fognak maradni az LMP-s jelöltek biztosan. Ennyi elég lesz a küszöb ugráshoz április 11-én.

lehetmas 2010.03.06. 19:42:54

werner 69. Azt hiszem te rosszindulatú vagy! :)

Készítsd a kalapodat!

Hajrá Gábor!